Toimintokutsu

  Toimintokutsu

  Oli kanava, mikä tahansa, mitä käytät, yksi perusjuttu toimii kaikissa kanavissa.

  Olen nimennyt sen toimintokutsuksi.

  Kun kirjoitat julkaisua someen, oli se sitten kertomus päivän kulusta, toivotus hyvälle päivälle, tuotteen lisäominaisuuksien esittelyä…

  Lisää julkaisuun toimintokutsu:

  • Mitä mieltä olet?
  • Oletko ennen nähnyt vastaavaa?
  • Kummasta tykkäät enemmän?
  • Auttoiko tämä artikkeli sinua?
  • Miten sun päiväsi on mennyt? …jne.

   

  Lisäksi on näkyvyydenlisääjät, julkaisut, mitkä ehkä pikkaisen kaukaa haettuna liittyvät yrityksesi toimintaan. Tällaiset julkaisut kirvoittavat sivun seuraajat toimintaan.
  Näistä esimerkkinä on vastaa hymiöillä tai GIF-kommentilla (Facebook) kehotus. Lisäksi kyselyn tekeminen sitouttaa, kehottaa vuorovaikutukseen. Tee kysely Creator Studion kautta. Saat lisättyä kyselyn vastausvaihtoehtoihin joko kuvan tai GIF-kommentin, mikä kuvaa vastausvaihtoehtoa.

  HUOM! Myös sisältö, kuva, kuvanlaatu ja julkaisun ajankohta ratkaisevat julkaisun nousussa!
  Vaikka some tuntuisi sokkeloiselta ja julkaisujen kirjoittaminen rakettitieteeltä -sitä se ei ole. Julkaisu, minkä kirjoitat spontaanisti voi toimia paremmin, kuin julkaisu, mitä mietit kauan ja hiot äärimmilleen täydelliseksi miettien, miten julkaisuun reagoidaan. Kaipaatko apuja ja ideoita julkaisuihin? Tutustu 15 julkaisuideaa työkirjaan ja tehopakettiin, mikä yhdistää sekä työkirjan, että somevalmennuksen.

  Huomioithan, että vinkit ja artikkeleiden niksit on sovellettava vastaamaan omaa toimialaasi. 

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *