Sometohtori

Miten Sometohtorin vastaanotto sai alkunsa

Vuoden 2020 meistä jokainen varmasti tulee muistamaan lopun ikänsä.

Kuinka korona mullisti arjen ja yrityselämän, käänsi kaiken ylösalaisin ja asetti epävarmuuden sekä pelon moniin mieliin.

Sometohtorin vastaanotto syntyi pitkän ajatusketjun lopputuloksena. Ajatus, miten voisi auttaa, kaiken tämän keskellä yrittäjiä, niin keskittämään ajatuksia tulevaan, kuin auttaa saamaan apuja ja vinkkejä yrityksensä someen, olivat kaksi perusajatusta.

Nimike syntyi avuntarjoamisesta ja vallitsevasta tilanteesta. Vaikkakin, tarkoitus oli saada ajatuksia tulevaan ja muihin asioihin suunnattua, tohtori -nimike oli luonnollisin valinta.

Perjantaina 27.3.2020 klo: 17:30 pidimme ensimmäisen Sometohtorin vastaanoton, Facebook liven Teenne yrityksen sivulle luodussa tapahtumassa. Liven jälkeen perustettiin ryhmä ja seuraavat livet pidettiin suljetussa ryhmässä. Ryhmä kasvoi ja liveihin osallistujamäärä sitä mukaa. Kysymyksiä alkoi syntymään ja alkoi uusi pohdinta…

Miten voimme auttaa vielä enemmän

Niin syntyi Sometohtorin Vastaanoton kotisivut. Sivut, joissa on artikkeleita ja vinkkejä someen. Yritystilin ja yrityssivun ylläpitäjille paikaksi, mistä saa buustia: vinkkejä somen käyttöön ja hallintaan. Paikaksi, missä on vinkkejä tilin hallinnasta, sisällöstä, verkostoitumisesta, somekanavien hyödyntämisestä yrityksen markkinoinnissa, näkyvyyden kasvattamisesta ja perusasioista somessa.

Sometohtorin brändi

Sometohtorin logosta, graafisesta ilmeestä ja kotisivujen tekemisestä vastaa AndreeDisain.

Tiivis yhteistyö tuotti Sometohtorin brändin rakentamisen ideasta toteutukseen vauhdikkaalla aikataululla.

Logon pinkki on sama, kuin Teennen pinkki. Tämä hieno oivallus Andreelta oli logon ”the juttu”, mikä nitoi Sometohtorin ja Teenne yrityksen yhteen.

Kotisivujen ilmeen Andree toteutti vastaamaan vinkkisivustoa tukien, jotta aiheiden ja vinkkien läpi käyminen on helppoa ja sujuvaa.

Värit, kuvat, asettelu ja animoinnit luovat kivat katselu- ja lukuelämykset.

Tutustu AndreeDisain.

Sometohtori aka Elina Temonen

Sometohtori on Elina Temonen.

Yrittäjä yrityksessä Teenne. Toimisto Loimaan keskustassa. Asuttaa vanhaa rintamamiestaloa perheensä kanssa pellon keskellä.

Yrityksen päätoimialana some: koulutukset yrityksen henkilökunnalle, yrittäjaporukalle, henkilökohtaiset somevalmennukset, työkirjat, yritystilin ylläpito ja someapu.

Kaikki tiedonjakaminen, valmennuksissa ja vastaanotolla perustuvat tutkittuun ja testattuun aineistoon. Pitkällisen ja jatkuvan opiskelun, tutkimisen, analysoinnin ja testaamisen tuloksia pääsee nauttimaan niin Teennen asiakkaana, kuin Sometohtorin kotisivujen vinkkien ja artikkeleiden kautta.

Some on algorytmejä, vuorovaikutusta, alati muuttuvia tilanteita, ennakointia, viestintää, sanoman perille saattamista, ilahduttamista, markkinointia ja hauskanpitoa. Näkökulmia, asennetta, buustia someen.

Yrityksesi Somen Suunnannäyttäjä