Sometohtori

Sometohtori on...

Sometohtori on Elina Temonen, yrittäjä yrityksessä Teenne. Yritykseni päätoimiala on some: koulutukset yrityksen henkilökunnalle, yrittäjaporukalle, henkilökohtaiset somevalmennukset, työkirjat, yritystilin ylläpito.

Kaikki tiedonjakaminen, valmennuksissa ja vastaanotolla perustuvat tutkittuun ja testattuun aineistoon. Pitkällisen ja jatkuvan opiskelun, tutkimisen, analysoinnin ja testaamisen tuloksia pääsee nauttimaan niin Teennen asiakkaana, kuin Sometohtorin kotisivujen vinkkien ja artikkeleiden kautta.

Some on algorytmejä, vuorovaikutusta, alati muuttuvia tilanteita, ennakointia, viestintää, sanoman perille saattamista, ilahduttamista, markkinointia ja hauskanpitoa. Näkökulmia, asennetta, buustia someen.

Kun aika, ideat tai keinot on loppu, Teenne.

Somen Suunnannäyttäjä

Sometohtorin vastaanotto sai alkunsa...

Vuoden 2020 meistä jokainen varmasti tulee muistamaan lopun ikänsä.

Kuinka korona mullisti arjen ja yrityselämän, käänsi kaiken ylösalaisin ja asetti epävarmuuden sekä pelon moniin mieliin.

Sometohtorin vastaanotto syntyi pitkän ajatusketjun lopputuloksena. Ajatus, miten voisi auttaa, kaiken tämän keskellä yrittäjiä, niin keskittämään ajatuksia tulevaan, kuin auttaa saamaan apuja ja vinkkejä yrityksensä someen, olivat kaksi perusajatusta.

Nimike syntyi avuntarjoamisesta ja vallitsevasta tilanteesta. Vaikkakin, tarkoitus oli saada ajatuksia tulevaan ja muihin asioihin suunnattua, tohtori -nimike oli luonnollisin valinta.

Perjantaina 27.3.2020 klo: 17:30 pidimme ensimmäisen Sometohtorin vastaanoton, Facebook liven Teenne yrityksen sivulle luodussa tapahtumassa. Liven jälkeen perustettiin ryhmä Sometohtorin Vastaanotto ja seuraavat livet pidettiin suljetussa ryhmässä. Ryhmä kasvoi ja liveihin osallistujamäärä sitä mukaa. Kysymyksiä alkoi syntymään ja alkoi uusi pohdinta, miten voisi auttaa vielä enemmän. 

Ja niin syntyi Sometohtorin blogi.